Onderwerpen Pedagogiek | SchoolpleinNoord

Start hier je loopbaan

  • Maak een profiel aan
  • Ontvang dagelijks de nieuwste vacatures via de Jobalert
PROFIEL AANMAKEN

of

inloggen in je profiel
Pedagogiek

Veel gestelde vragen

Wij vragen contributie voor het lidmaatschap. De hoogte van de contributie is afhankelijk van het aantal fte’s werkzaam in de organisatie. Voor het bepalen van het aantal fte’s wordt uitgegaan van de medewerkers die een arbeidsovereenkomst hebben. De contributie bedraagt €20,- per fte per jaar. Meld je nu aan en wordt lid van SchoolpleinNoord!

Wat levert een lidmaatschap nog meer op?

  • korting op het plaatsen van vacatures

  • een eigen account en organisatiepagina op SchoolpleinNoord met:

  • direct toegang tot kennis en informatie

  • deelname aan netwerken

  • deelname aan workshops en trainingen

  • aansluiting bij imago activiteiten

Ieder lid beschikt over een eigen account op de website van SchoolpleinNoord. Hier kunnen schoolbesturen zelf een organisatiepagina aanmaken en de scholen beheren en natuurlijk de vacatures plaatsen. Wij vragen wij een bijdrage voor het publiceren van vacatures op SchoolpleinNoord. Aan niet-leden vragen wij een bijdrage van € 25,00 per dag per vacature. Leden krijgen korting op de vacatureplaatsing en betalen € 10,00 per dag per vacature. 

Tijdens de ALV op 24 oktober is besloten dat vacatureplaatsing voor leden voorlopig gratis is. Wijzigingen hierop worden na de ALV in 2023 bekend gemaakt. 

Je kunt op thema zoeken of je voert een zoekterm in en je krijgt meteen een lijst met relevante artiekelen, waar je als het goed is, het antwoord op jouw vraag kunt vinden. Ben je professional en wil je je ontwikkelen? Hier vind je het professionaliseringsaanbod.

SchoolpleinNoord is hét platform voor onderwijs (van IKC tot HBO/WO) in Noord-Nederland waar arbeidsmarkt, loopbaan en professionele ontwikkeling bij elkaar komen. En dé plek voor het vinden van een baan in het onderwijs.

Hier vind je alle schoolbesturen en de scholen in po, vo, mbo en hbo in Noord-Nederland. Wil je een keer meelopen op een school? Filter dan op ‘ambassadeursscholen’ en kijk op welke school je een kunt komen kijken.

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, we helpen je graag verder.