SchoolpleinNoord

Start hier je loopbaan

  • Maak een profiel aan
  • Ontvang dagelijks de nieuwste vacatures via de Jobalert
PROFIEL AANMAKEN

of

inloggen in je profiel

Over ons

SchoolpleinNoord is hét platform voor onderwijs (van IKC tot HBO/WO) in Noord-Nederland waar arbeidsmarkt, loopbaan en professionele ontwikkeling bij elkaar komen. Daarnaast ontwikkelt SchoolpleinNoord zich tot een speler die de belangen van het onderwijs in de drie Noordelijke Provincies landelijk ter tafel brengt.

'Als je de arbeidsmarkt in het onderwijs gezond wilt houden, dan is samenwerking enorm belangrijk. Dit geldt voor het primair onderwijs, het voorgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs en ook de kinderopvang'.

Yvonne Beishuizen

Bestuur

Het bestuur van SchoolpleinNoord wordt gevormd door:

Yvonne Beishuizen

Yvonne Beishuizen
Voorzitter College van Bestuur, Renn4

Ingrid Janssen

Ingrid Janssen
Voorzitter College van Bestuur, Ambion

Petra van der Meulen

Petra van der Meulen
Directeur servicebureau, Adenium

Trijnie Vos

Trijnie Vos
Regiodirecteur, Terra

Regionale Aanpak Personeelstekorten

Binnen de Noordelijke RAP-projecten is de doorontwikkeling van SchoolpleinNoord als speerpunt opgenomen. Een van de doelstellingen is het creëren van een regionaal loket waarin de interne en externe communicatie van de RAP een plek krijgt. Hierdoor wordt op een duurzame manier kennis gedeeld ten behoeve van verdere ontwikkeling van professionals en organisaties.

Missie

SchoolpleinNoord wil de arbeidsmarktproblematiek voor het onderwijs in de Noordelijke regio aanpakken door samen te werken, kennis te delen en het imago van het onderwijs te versterken. Daarmee wil SchoolpleinNoord een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en leefbaarheid van de Noordelijke regio.

Doelstellingen

SchoolpleinNoord heeft als doelstelling om de huidige problematiek van tekorten gezamenlijk aan te pakken door:

Jaarrekening