GRoninger ONDerwijsdag 2021: Perspectief! Loopbaanpaden, kansen & ambities

GRoninger ONDerwijsdag 2021

U en uw collega's zijn van harte welkom bij de Pedagogische Academie! 
Donderdag 4 november 2021
16.00 uur - 20.00 uur 
 

Er wordt hard gewerkt in het onderwijs. Leerkrachten, schoolleiders en besturen doen hun best om goed onderwijs te verzorgen. Er zijn vele onderwerpen die aandacht vragen; werkdruk, begeleiding van startende leerkrachten, het lerarentekort, gedrag & gezag, loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling, administratieve druk. Op de GRoninger ONDerwijsdag (GROND) worden (nieuwe) inzichten en ervaringen gedeeld om elkaar weer een stap verder te brengen.

Meer dan ooit is het nu van belang om met een andere, nieuwe blik naar het onderwijs te kijken! En af en toe een rustmoment in te bouwen voor reflectie en inspiratie buiten de eigen organisatie op bereisbare afstand in het Noorden. 
Daarom wordt u van harte uitgenodigd op de GROND van 4 november aanstaande. 

Eén van programmaonderdelen is een presentatie van Marco Snoek, lector Leren & Innoveren en verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam. Marco houdt zich bezig met professionaliteit en leiderschap van leraren en lerarenopleiders.
Tijdens zijn verhaal neemt hij ons mee in het proces van 'Samen professionaliseren'.

Na het plenaire programma worden in twee rondes verschillende workshops aangeboden over uiteenlopende thema's zoals 'Gedrag & gezag binnen en buiten de klas', 'Goed werkgeverschap' en 'Professionele identiteitsspanningen voor startende leerkrachten en directeuren'. 

En uiteraard wordt gezorgd voor de nodige ontspanning, tijd voor ontmoeting en een drankje en hapje.  

Houd donderdag 4 november 2021 vanaf 16.00 uur vrij in uw agenda en meld u aan via onze website!

Iedere leerkracht, schoolleider en PO bestuurder uit Noord-Nederland is van harte welkom. Ons netwerk is groot, maar we bereiken niet iedereen met deze mail. Deel deze uitnodiging met collega's en anderen binnen uw netwerk. Ook zij zijn van harte welkom!
 

Meer informatie en aanmelden