Inspiratie voor schoolleiders en directeuren in het PO

Cross Mentoring

We weten dat het nu superdruk is op school, maar misschien is dit júist wel het moment om iets te plannen waar je veel inspiratie en nieuwe inzichten opdoet: het cross-mentoring project

In dit programma worden schooldirecteuren in het basisonderwijs gekoppeld aan leiders uit het bedrijfsleven en andere sectoren. In vier maanden verken je samen elkaars werkveld met als doel om van elkaar te leren. Zo ontstaat er meer regionale verbinding tussen het onderwijs en het bedrijfsleven en andere sectoren.

De tijdsbesteding is beperkt, ca 18 uur in totaal en flexibel in te delen. De verbinding is verrassend en verhelderend. Het afgelopen jaar hebben we in het noorden 35 directeuren PO gekoppeld aan leiders uit het bedrijfsleven en andere sectoren en de koppels waren er enthousiast over!

Bijlagen/downloads

Cross Mentoring in het kort PDF
Ervaringen van eerdere deelnemers PDF

 

Start

Naar verwachting kunnen we begin april met een nieuwe groep starten en is de afronding nog voor de zomervakantie.

Vanuit het landelijke project geeft Heleen van Balen leiding aan het project in het Noorden (Friesland, Groningen en Drenthe) in samenwerking met VfPf, PwC, Hanzehogeschool en SchoolpleinNoord.

Meer informatie en aanmelden

Kijk op crossmentor.nl voor meer informatie. Enthousiast? Vul onderstaand formulier in als je wilt overleggen of deelname iets voor jou zou kunnen zijn.

Aanmelden